Avlesservogn Underhaug

En robust avlesservogn til traktor fra Underhaug med god kapasitet og lav egenvekt som er skånsom mot jorden!

I mange tilfeller blir avlesservogna brukt som et helårsredskap til traktor med grastransport og silolegging, kalk og gjødselspredning samt stasjonær bruk som siloriver som anvendelsesområder. Tusenvis av fornøyde brukere kan bekrefte at vogna tåler dette, år etter år. Slitestyrken er imponerende.

En funksjonell avlesservogn tilpasset norske forhold skal kunne brukes i bakker og ulendt terreng. Derfor er hjulene plassert lang bak, slik at opptil 25% av avlesservognens totalvekt overføres til traktoren. Dessuten er stillbar sporvidde standard. Dermed kan veisikkerheten økes ved kjøring med traktor i sidehelling. Også draget er stillbart. Riktig hjulutrustning er viktig, store hjul. LP400X15,5″ er standard, mens LP500X17″ kan leveres for en ekstra god flyteevne.

Som ekstrautstyr kan også grasfanger leveres. Denne gir bedre pakking av lasset og øker lasteevnen med 30-50% i tillegg til å redusere spillet av høstingen. Den patenterte kastevalsen er også et aktuelt ekstrautstyr. Den gir en fin spredning i siloen. En kan faktisk spare den personen som i mange tilfeller har hatt til oppgave å stå i soloen for å jevne ut graset. Nå leveres dessuten avlesservognene med frikobling på kastevalsen. Dermed kan en enkelt veksle mellom silolegging og fôring.

Annet ekstrautstyr

  • Karmsett
  • Grasfanger
  • Kalk- og gjødselspreder
  • Tannhjulmotor (4kW trefaset) til stasjonær drift av vogna som siloriver
  • Lysutstyr
  • Stativ for syrekanner

Traktor avlesservognen kan benyttes som stasjonært reservoar sammen med TKS Feed Robot der fylling blir styrt automatisk. Ulike hjulalternativer, grasfangernett, grasriver og kastevalser mm. finnes som ekstrautstyr.

En robust avlesservogn til traktor med god kapasitet og lav egenvekt som er skånsom mot jorden!

ModellAvlesservogn UH-7025 Underhaug Avlesservogn UH-7028 UnderhaugAvlesservogn UH-8001 Underhaug
Total lengde526 cm596 cm684 / 706 cm
Total høyde237 cm237 cm256 – 347 cm
Lasteplan høyde300 cm370 cm
Lasteplan bredde170 cm170 cm215 cm
Karm høyde138 cm138 cm
Dimensjon nyttelast4000 kg4000 kg
Egenvekt1180 kg1300 kg2200 kg
Sporvidde1,50 – 1,80 1,50 – 1,80

Andre kunder har også sett på:

Lessevogn_traktor_Pöttinger_Boss_junior_09Lessevogn_traktor_Pöttinger_Boss_junior_09
Lessevogn

Lessevogn Pöttinger Boss Junior

Boss Junior lessevogn fra Pöttinger: Maksimal effektivitet og allsidighet for traktorer. Robust design og imponerende lastekapasitet for optimalt gårdsarbeid.

Lessevogn Pöttinger Boss Alpin
Lessevogn

Lessevogn Pöttinger Boss Alpin

Enkel lessevogn for krevende terreng.

Lessevogn Pöttinger Boss 3000 Master
Lessevogn Pöttinger

Lessevogn Pöttinger Boss 3000 Master

Den ideelle lessevognen for mindre gårder og gårdsbruk i bratt terreng som trenger høy høsteytelse kombinert med høyt fôrkonservering. Den innovative EVOMATIC lastesystemet setter en ny standard når det gjelder gjennomstrømning og enkelt vedlikehold.

Lessevogn Pöttinger Primo
Lessevogn Pöttinger

Lessevogn Pöttinger Primo

Lessevogn med fôrbevarende tindetransportører PRIMO er også tilgjengelig som ensilasjehenger med overbygg i helstål. PRIMO 701 / 801 TØRRFOR er lessevogner spesielt for høy og halm.

Lessevogn Pöttinger Faro
KAMPANJE
Lessevogn

Lessevogn Pöttinger Faro

Lessevogn FARO-10 modellene er snittevogner med en solid og effektiv rotorinnmating og knivkombinasjon som er beregnet for krevende bruk.

Lessevogn Pöttinger Europrofi
Lessevogn

Lessevogn Pöttinger Europrofi

Lessevogn med EASY MOVE knivbru - for enkel vedlikehold og service