Lessevogn Pöttinger Boss Junior

Boss Junior lessevogn fra Pöttinger: Maksimal effektivitet og allsidighet for traktorer. Robust design og imponerende lastekapasitet for optimalt gårdsarbeid.

Lette å trekke, høy kapasitet og fleksibilitet betegner BOSS JUNIOR . Også hos mindre driftsenheter må man kunne høste kvalitetsfôr. Høy fôrkvalitet sikrer høyere utbytte. Lessevognen er utvilsomt metoden for høsting av fôr i bratt terreng til lavest mulig kostnad. PÖTTINGER innmatingssystemer med matefingre og det sofistikerte knivaggregatet er spesielt skånsomt med fôret. Spillfritt opptak og høy lessekapasitet med lavt kraftbehov er de spesielle egenskapene hos lessevognene med matefingre. De er ideelle for daglig høsting av grønt gras, men også for tørt høy og halm.

Pöttinger lessevogn med godt utvalg av drag

Trekkdraget kan tilpasses enhver traktor med trinnløs høydejustering. Et hengslet støttehjul sørger for problemfri kjøring over høye strenger. Det leddede draget med hydrauliske justering (tilleggsutstyr) med 60 cm bakkeklaring under pickup’en, garanterer uhindret kjøring i plansiloer og over store ujevnheter.

Lett konstruksjon med store fordeler

Den robuste rammen av profilstål er konstruert for tung belastning.

 • Et solid hjulunderstell med brede dekk og aksel med bremser gir tilstrekkelig sikkerhet I bakkene.
 • De stabile metallveggene er galvanisert og kunststoffbelagt. Det spesielle belegget sikrer lett og problemfri lossing av fôret.
 • Tørrfôroverbygget er fjæravlastet og lett å legge ned.
 • Tett oppspente taksnorer sørger for at avling ikke går tapt.
 • Bakveggen er utstyrt med hydraulisk betjening fra førerhuset som standard

Lessevogn som er perfekt terrengtilpasning – skånsom med underlaget

Pick-up’ens kambane med innvendige del er laget av stål med høy kvalitet, ingen støpte deler. En inspeksjonsluke for rask kontroll av ruller og
kambane er standardutstyr. De permanent smurte, to-radede styrerullene med rullelagere, er robuste og konstruert for høye belastninger.
Innløpsbåndene på pickup’en som går over i  innmatingsaggregatet gjør at smuss og steiner kan falle gjennom, noe som gir mindre forurensning av fôret og mindre belastning på knivene.

Pick-up – Grasstrengen må starte ren

 • 1,55 m bred pick-up med 4 tindrekker. Pick-up tindene styres lett bakoverlent og føres skånsomt over underlaget. Dette beskytter grastorven og gir et rent opptak.
 • Den optimale pendlingen og den sterke vektavlastningen gjør at pick-up’en kan tilpasse seg ujevnheter på en optimal måte.
 • De luftfylte pick-up hjulene (15×6.00-6) med 8 høydeinnstillinger bidrar til at tindene går med nøyaktig avstand til bakken.
 • Fremre kant av sideplatene på pick-up’en er bøyd utover og leder enhver avlingstype inn i matekanalen. Den høydejusterbare pressplate sikrer jevn innmating i kort avling.
 • Den hydrauliske hevingen av pick-up’en skjer via to sidemonterte løftesylindere. Pick-up’en slår seg automatisk av når den heves helt opp.
 • Pick-up’en drives fra siden via kjedehjul og et kjede. Frihjulskobling beskytter tindene ved rygging. Kjedehjulet kan dreies for hånd med den medfølgende spaken, f.eks. for vedlikeholdsarbeid.

Spesifikasjoner

 • Hydraulisk åpning av bakvegg
 • Hydraulisk betjening fra traktorhytte
 • Heavy-duty tindeinnfesting
 • 3 innmateraksler
 • Hydrulisk drift av bunnbelte
 • 540 omdr. Pto
 • Kraftoverføringsaksel m/vidvinkelledd I en ende, med sikkerhetskobling
 • Lysutstyr

Utvalg av drag

Trekkdraget kan tilpasses enhver traktor med trinnløs høydejustering. Et hengslet støttehjul sørger for problemfri kjøring over høye strenger. Det leddede draget med hydrauliske justering (tilleggsutstyr) med 60 cm bakkeklaring under pickup’en, garanterer uhindret kjøring i plansiloer og over store ujevnheter.
ModellLessevogn Boss junior 17 TLessevogn Boss junior 22 T
Selvessende grasvogn typeLavbygdLavbygd
Volum17 m³22 m³
Volum DIN 1174111,5 m³14,25 m³
Lengde5670 mm6350 mm
Bredde2150 mm2150 mm
Høyde oppklappet / nedklappet2700 / 1890 mm2700 / 1890 mm
Lasteflate, mål3020 x 1500 mm3700 x 1500 mm
Plattformhøyde660 mm660 mm
Hjul380/55-1719,0/45-17
Pick-up bresse1550 mm1550 mm
Antall kniver412
Knivavstand120 mm120 mm
Vekt1410 kg1550 kg

Andre kunder har også sett på:

Avlesservogn_traktor_underhaug_UH8001 (4)Avlesservogn_traktor_underhaug_UH8001 (4)
Lessevogn

Avlesservogn Underhaug

En robust avlesservogn til traktor fra Underhaug med god kapasitet og lav egenvekt som er skånsom mot jorden!

Lessevogn Pöttinger Boss Alpin
Lessevogn

Lessevogn Pöttinger Boss Alpin

Enkel lessevogn for krevende terreng.

Lessevogn Pöttinger Boss 3000 Master
Lessevogn Pöttinger

Lessevogn Pöttinger Boss 3000 Master

Den ideelle lessevognen for mindre gårder og gårdsbruk i bratt terreng som trenger høy høsteytelse kombinert med høyt fôrkonservering. Den innovative EVOMATIC lastesystemet setter en ny standard når det gjelder gjennomstrømning og enkelt vedlikehold.

Lessevogn Pöttinger Primo
Lessevogn Pöttinger

Lessevogn Pöttinger Primo

Lessevogn med fôrbevarende tindetransportører PRIMO er også tilgjengelig som ensilasjehenger med overbygg i helstål. PRIMO 701 / 801 TØRRFOR er lessevogner spesielt for høy og halm.

Lessevogn Pöttinger Faro
KAMPANJE
Lessevogn

Lessevogn Pöttinger Faro

Lessevogn FARO-10 modellene er snittevogner med en solid og effektiv rotorinnmating og knivkombinasjon som er beregnet for krevende bruk.

Lessevogn Pöttinger Europrofi
Lessevogn

Lessevogn Pöttinger Europrofi

Lessevogn med EASY MOVE knivbru - for enkel vedlikehold og service