Gjødselutstyr Quicke

Bli mer produktiv når du håndterer ensilasje, gjødselgrep og gjødselskuffe

Gjødselgrep

Den større gjødselgrepet XL har samme design som sin mindre forgjenger, men den er bygget for å brukes med mindre hjullastere og større frontlaster. Dette XL-redskapet har sveisede hylser i bunnbjelken der grepstiftene er skrudd på. I det store og hele er den designet på samme stabile måte som det mindre søsken, noe som betyr at du har et tøft verktøy med lang levetid.

Powergrab

Ved å bruke kiler i fremre hjørne av skuffen, har skuffen et mye sikrere feste. Innsiden av skuffen inneholder en avrundet innsats som styrker torsjonsstivheten mens formen letter absorpsjonen av materiale.
Den bakre delen av skuffen har en integrert konsollramme som gjør det mulig å bruke boltede kroker for enda enklere verktøybytte og fleksibilitet.

Silocut

Silocut XL brukes til å kutte ensilasjeblokker fra en flat silo. Redskapet har sveisede hylser for tappene, skrudd foran kniver, to hydrauliske sylindere. Silocut XL har også et større kroksystem 80 x 80 XL for forskjellige typer lastere. De herdede knivene i forkant og i sidene gjør at Silocut XL etterlater en ren snittflate i den flate siloen. Med den rene skjæreflaten forhindres lufttilførsel og varmegenerering, noe som kan være avgjørende for fôrkvaliteten, samtidig som mindre ensilasje forbrukes ved å redusere svinn. Passer til teleskoplastere og hjullastere samt frontlaster.

Multibenne

Multibenne XL er et verktøy med stort volum, som passer kunder som bruker maskiner med en kapasitet på opptil 4 tonn optimalt. Multibenne XL er et perfekt allsidig verktøy som er veldig fl synlig, med skrudd på sideplater som kan fjernes avhengig av årstid eller arbeidsforhold. Redskapets skuffedel er perfekt for håndtering av løst fôr fordi den er helt lukket, noe som betyr at materialet samles opp. Pinnene har høy styrke og er montert høyt slik at løst materiale lett kan håndteres, og den øvre gripedelen har profiler som optimaliserer synligheten når gripeskuffen er åpen. Skuffens form minimerer risikoen for at materialet setter seg fast i hjørnene, noe som minimerer risikoen for forurensning mellom forskjellige laster og reduserer mengden avfall. Alle modeller har en konisk bunn som gir rask tømming.

Andre kunder har også sett på:

Rundballeklype_traktor_kombigrip_underhaug (6)Rundballeklype_traktor_kombigrip_underhaug (6)
Rundballeutstyr

Rundballeklype Underhaug

Rundballeklype for transport og stabling av rundballene på siden eller enden

Rundballeløfter enkel Underhaug
Rundballeutstyr

Rundballeløfter enkel Underhaug

Rundballeløfter med rulletinder for skånsom håndtering av rundballer i plast. Med Silagrap I (UM-7705) kan rundballene transporteres og stables uten å lage skader i plasten.

Rundballespyd Underhaug
Rundballeutstyr

Rundballespyd Underhaug

Rundballespyd enkel fjerning av plast og nett – kan også brukes som vanlig rundballegriper

Rundballeløfter dobbel Underhaug
Rundball- og siloredskap

Rundballeløfter dobbel Underhaug

Hydraulisk ballegriper med rulltinder. For skånsom transport og håndtering av 2 eller 3 rundballer i plast.

Hjulgrabb Underhaug
Rundball- og siloredskap

Hjulgrabb Underhaug

Hjulgrabb for transport og fordeling av gras, halm eller annet grøntfôr inne i fjøset eller rundt på gården.

SilosvansSilosvans
Rundballeutstyr

Silosvans Underhaug

Underhaug Silosvans er det samme redskapet som vår velkjente Multisvans som vi har videreutviklet og sveist en silogrind på.