Kombi rundballepresse Kuhn VBP 7100

Velkommen til en ny liga av kombipressere! Oppdag VBP 7100-seriens variable ballepresse-pakkekombinasjoner, de kraftigste og mest allsidige maskinene du noen gang har opplevd.

Det ultimate innen kraft og allsidighet

VBP 7160 og VBP 7190 skiller seg ut med sin store allsidighet og ytelse under ulike forhold. Disse kombipressene produserer halmballer med den høyeste tettheten på markedet, men de kan også håndtere korte våte ensilasjeavlinger under høstforhold, alt takket være det patenterte* i-DENSE kammertrykkjusteringen som sikrer optimal ballestart og kammertrykk. Inntakssystemet med opptil 23 kniver muliggjør et bredt spekter av kuttelengder. Utstyrt med det valgfrie KUHN TWIN reel-filmbindingssystemet, blir maskinen enda mer allsidig under ensileringsforhold.

Den slitesterke, kraftige konstruksjonen sikrer maksimal kapasitet, fra inntak til innpakning. Det kraftige ballekammeret, rullene og drivkomponentene er et solid grunnlag for lang levetid for pressa. Kombinert med en forsterket BalePack-ramme og en ekstra stor tandemaksel, viser VBP 7100-serien tydelig frem sin posisjon i det høyeste nivået i kombipresseligaen.

Inntaksytelse

Optimal høsting av avlingen

Alle VBP-modeller har en bred kamstyrt pickup med tung avlingsvalse med vindbeskyttelse (diameter: 217 mm). Pick-upen er designet for å maksimere maskinens fulle kapasitet. Med en arbeidsbredde på 230 cm er maskinen i stand til å jobbe i alle vindrader og vil ikke svikte deg, selv under de tøffeste forhold. Rette pickup-tinder hjelper til med å frigjøre avlingen og redusere avlingens innpakning. Kamløse avlingsføringer resulterer i mer aggressiv og effektiv oppsamling. Et kamspor trekker tindene rett ned i bakre posisjon for å unngå innpakning, noe som gjør dette til den eneste hybrid pickupen på markedet i dag. Pick-upen har som standard en pendelramme og valgfrie svingbare pickup-hjul for å la pickupen tilpasse seg skiftende feltforhold. Velg en av våre 3-tinders INTEGRALROTORER: OPTICUT-skjærerotoren med 14 eller 23 kniver.

En bred kamstyrt 230 cm bred pickup med tung avlingsrulle med vindbeskyttelse

KUHN TWIN-spols filmbindingssystem

Den høyeste ensilasjekvaliteten til de laveste kostnadene. KUHNs patenterte* TWIN-spols filmbinding lar deg dra nytte av alle fordelene med filmbinding samtidig som du reduserer filmkostnadene dine betydelig. Det avgjørende punktet er bruken av to vanlige 750 mm strekkfilmruller i stedet for spesiell bred mantelfilm. Ved å bruke vanlig innpakningsfilm kan du bruke et mye høyere forhåndsstrekkforhold sammenlignet med konvensjonelle bredfilmbindingssystemer. Dette reduserer filmbindingskostnadene dine med 37 % og utvider filmbytteintervallene med ytterligere 30 %.KUHN-bindesystemet bruker de samme filmrullene som brukes til innpakning. Dette eliminerer behovet for spesiell bred mantelfilm, som forenkler lagerstyringen din. Film- og nettbindingssystemene er to separate systemer, som gjør at operatøren kan bære både film og nett samtidig. Det er raskt og enkelt å bytte mellom de to – du trenger ikke å bytte ruller og det er ikke nødvendig med verktøy.

To vanlige 750 mm strekkfilmruller som binder en balle
ModellKombi rundballepresse VBP 7160 OPTICUTKombi rundballepresse VBP 7190 OPTICUT
Ballekammerdimensjon120 x 80 – 160 (bredde x diameter) (cm)120 x 80 – 185
Ballekammer1 startrulle – 2 ballekammerruller – 4 endeløse belter1 startrulle – 2 ballekammerruller – 4 endeløse belter
Størrelse på ballfra 1,00 til 1,60 mfra 1,00 til 1,60 m (overfør baller maks 1,85 m mot pakkebordet)
Transportdimensjon (bredde, høyde, lengde)299 – 320 – 790 cm299 – 320 – 790 cm
Minimum traktorhydraulikk40-60 l/min ved 180 bar40-60 l/min ved 180 bar
Vekt min – maks 7000 – 7900 kg7000 – 7900 kg

Andre kunder har også sett på:

Rundballepresse_kuhn_traktor_fbp (8)Rundballepresse_kuhn_traktor_fbp (8)
Kombi rundballepresse

Kombipresse fastkammer Kuhn FBP

Ballekonservering av høy kvalitet til lavest mulig kostnad

Rundballepresse fastkammer FB 3100 Serie Kuhn
Singel rundballepresse

Rundballepresse fastkammer FB 3100 Serie Kuhn

Enestående balletetthet og lang levetid

Rundballepresse variabelkammer Kuhn VB 3100 Serie
Singel rundballepresse

Rundballepresse variabelkammer Kuhn VB 3100 Serie

Et enkelt, men likevel ekstremt pålitelig utvalg av variable rundballepresser laget for å produsere 4×5 og 4×6 rundballer av høy kvalitet.

Kuhn rundballepresseKuhn rundballepresse
Kombi rundballepresse

Rundballepresse Kuhn I-Bio+

Rundballepresse fra KUHN gir rundballer som er designet for at du skal få best mulig kvalitet på grovfôret ditt og best mulig avkastning på investeringen din.