Kombipresse fastkammer Kuhn FBP

Ballekonservering av høy kvalitet til lavest mulig kostnad

To teknologier fra KUHN kombinert i en maskin, FB BalePack. Denne avanserte proffmodellen er i stand til å arbeide i selv de bratteste bakkene og med alle slags avlinger. FBP 3135 BalePack med ISOBUS-styring og flere funksjoner som styres fra førerhuset er laget for å fungere under de tøffeste forhold over hele verden. Den har en 230 cm bred, kamstyrt pickup og INTEGRAL ROTOR-teknologi. Det garanterer en konstant, enorm gjennomstrømningskapasitet. BalePack kan leveres med OPTICUT 14 og OPTICUT 23 knivaggregat for utmerket kutting av avlingen. Begge med GROUP SELECTION. Hydraulisk rotorutkobling og DROP FLOOR-teknologi muliggjør rask og enkel tømming i tilfelle en blokkering. Ballene formes i et pressekammer med 18 POWER TRACK valser. Rett etter nettbindingen overføres ballen raskt til pakkebordet takket være den raske bakluken og ledeplatene på hver side. FBP 3135 kan leveres med det unike foliebindesystemet med 2 valser som tilleggsutstyr. Da får man garantert god pakking og surfôr av topp kvalitet til lavest mulig kostnad.  INTELLIWRAP™ pakketeknologi gir meget god styring og oversikt over pakkeprosessen. FBP 3135 BalePack har BEKA-MAX kontinuerlig kjedesmøring som standard og høykvalitets drivkjeder for å gi pressen maksimal styrke og pålitelighet.

Rundballepresse FBP 3135

To teknologier fra KUHN kombineres i FBP 3135 fastkammerpresse. Denne kombinerte pressen og pakkeren bygger på en standard FB 3135 fastkammerpresse med OPTICUT INTEGRAL ROTOR kombinert med en innovativ pakkemaskin.

KUHN FBP 3135 lager baller av høy kvalitet til de laveste kostnadene. Folieforbruket er redusert med 30% takket være det unike, patenterte KUHN TWIN foliebindesystemet. Når man kombinerer foliebinding med både 3D-pakking og INTELLIWRAP får man en perfekt forsegling av ballene. Det nye pressekammeret med 18 POWERTRACK valser gir eksepsjonell høy tetthet og pålitelig ballerotasjon under alle avlingsforhold.

PROCESS VIEW brukergrensesnitt via ISOBUS gir maksimal førerkomfort og kontroll.

Ballekonservering av høy kvalitet til lavest mulig kostnad

KUHN FBP 3135 BalePack med fastkammer er laget for å takle de tyngste avlingene og vanskeligste forholdene over hele verden. Takket være den velprøvde konstruksjonen og det unike tilleggsutstyret bidrar denne maskinen til økt lønnsomhet i grovfôrproduksjonen.

Optimal innmating betyr stor kapasitet

Optimal pickup

FBP-3135 har kamstyrt pickup som mater maskinen meget effektivt. Med en arbeidsbredde på 230 cm kan disse maskinene hanskes med store ranker og stopper ikke under selv svært tøffe forhold. Rette pickuptinder slipper avlingen lett og sørger for jevn flyt inn i maskinen. Ledeplater uten kamform skaper en mer aggressiv og effektiv pickup. Et kamspor trekker tindene rett ned i bakre posisjon for å unngå at avlingen henger ved. Det gjør, dette til markedets eneste hybrid-pickup. Pickupen har pendelramme som standard og kan leveres med svingbare hjul som gir den bedre evne til å følge underlaget.

Velg en av våre INTEGRALE ROTORER: OPTICUT rotor med 14 eller 23 kniver.

INTEGRAL ROTOR teknologi

FBP 3135 har KUHN INTEGRAL ROTOR teknologi. Dette enkle, vedlikeholdsfrie innmatingssystemet garanterer en enorm gjennomstrømningskapasitet. Den korte avstanden mellom rotoren og pickupen skaper jevn flyt i avlingen. Med denne løsningen kan man kjøre raskere og oppnå både redusert skade på avlingen og økt produktivitet.

INTEGRAL ROTOR har tinder med HARDOX® slitebelegg. HARDOX® kombinerer ekstrem hardhet og seighet så rotorens tinder slites mindre. Lengre levetid på rotortindene spare både tid og penger for eieren.

OPTICUT rotorer

KUHN OPTICUT (OC) rotorer er konstruert for meget stor kapasitet og nøyaktig, effektiv kutting. OPTICUT-systemet med elliptiske rotortinder er av brukerne anerkjent som et av markedets beste kutteaggregat for rundballepresser. Fôret ledes og trekkes mot knivene helt fra begynnelsen. Det gir god flyt, jevnt snitt og hindrer plutselige blokkeringer.

OPTICUT 14
INTEGRAL ROTOR med 14 kniver og OPTICUT-system som jevner ut rankene og mater avlingen meget effektivt inn i pressen. De 14 knivene i OPTICUT-systemet kutter avlingen i en teoretisk lengde på 70 mm. Hver kniv er individuelt fjærbeskyttet så de ikke ødelegges av fremmedlegemer. Med GROUP SELECTION knivgruppekobling kan man kjøre med 0, 4, 7, 7 eller 14 aktive kniver.

OPTICUT 23
INTEGRAL ROTOR med 23 kniver og OPTICUT-system som kutter avlingen effektivt. De 23 knivene kutter avlingen i en teoretisk lengde på 45 mm. Hver kniv er individuelt fjærbeskyttet så de ikke ødelegges av fremmedlegemer. Med GROUP SELECTION knivgruppekobling kan man kjøre med 0, 7, 11, 12 eller 23 aktive kniver.

GROUP SELECTION er brukervennlig og gjør det enkelt å regulere antall aktive kniver.

DROPFLOOR og rotorutkobling

Bunnen under knivaggregatet og knivene kan senkes automatisk fra førerhuset dersom det oppstår en blokkering. Når blokkeringen er fjernet løftes bunnen og knivene enkelt på plass igjen.

Under ekstreme omstendigheter er det dobbel sikkerhet fordi en egen kløtsj som kobler ut rotoren er standard. Både DROPFLOOR-teknologien og utkobling av rotoren sørger for at blokkeringen løsnes raskt og man kan fortsette pressingen.

Helautomatisk system som løsner blokkeringer

Pressens overbelastningsbeskyttelse aktiveres når det oppstår en blokkering. DROPFLOOR senkes automatisk og knivene trekkes inn. Føreren får beskjed om dette via terminalen. Når kraftuttaket kobles inn igjen går DROPFLOOR og knivene automatisk tilbake til sin posisjon og rotoren starter på nytt og avlingen føres uhindret inn i pressekammeret.

Andre kunder har også sett på:

Kombi_rundballepresse_kuhn_VBP7190 (6)Kombi_rundballepresse_kuhn_VBP7190 (6)
KAMPANJE
Rundballepresse Kuhn

Kombi rundballepresse Kuhn VBP 7100

Velkommen til en ny liga av kombipressere! Oppdag VBP 7100-seriens variable ballepresse-pakkekombinasjoner, de kraftigste og mest allsidige maskinene du noen gang har opplevd.

Rundballepresse_traktor_pöttinger_impress_3190_vc (6)Rundballepresse_traktor_pöttinger_impress_3190_vc (6)
Kombi rundballepresse

Kombipresse variabelkammer Pöttinger Impress VC

Med Pöttinger Impress VC rundballepresse kombineres alle funksjoner i IMPRESS-sortimentet med en plastpakker med helautomatiske innstillinger, noe som gjør det mulig med hurtig pressing og pakking.

Kombipresse_fastkammer_Pöttinger_Impress_FC (1)Kombipresse_fastkammer_Pöttinger_Impress_FC (1)
Kombi rundballepresse

Kombipresse fastkammer Pöttinger Impress FC

Med Pöttinger rundballepresse IMPRESS C-serien får du alle funksjoner i IMPRESS-sortimentet kombinert med en plastpakker med helautomatiske innstillinger, noe som gjør det mulig med hurtig pressing og pakking.

Kuhn rundballepresseKuhn rundballepresse
Kombi rundballepresse

Rundballepresse Kuhn I-Bio+

Rundballepresse fra KUHN gir rundballer som er designet for at du skal få best mulig kvalitet på grovfôret ditt og best mulig avkastning på investeringen din.