Sprederive Kuhn GF 13003 T

Enkel og effektiv, den nye KUHN GF 13003 T sprederive er ideell for å tilfredsstille krevende brukere. Med en arbeidsbredde på 13 m er arbeidshastigheten imponerende. Denne sprederiven tilbyr en eksepsjonell kvalitet på arbeidet.

Denne sprederiven tilbyr en eksepsjonell kvalitet på arbeidet. Dens små rotorer og asymmetriske tinder sikrer fullstendig fôropptak og jevn spredning. Bakkefølgen er optimalisert og responsiv takket være chassishjulene plassert så nært arbeidsdelen som mulig, noe som begrenser innføring av urenheter i fôret og bevarer plantedekselet. GF 13003 T-modellen er dimensjonert for intensiv bruk. Du kan stole på de robuste og vedlikeholdsfrie rotorene. Risikoen for havari og nedetid for daglig vedlikehold reduseres. Brukervennligheten til sprederiven var et mål for utviklingen: den bruker ikke en kontrollboks, ingen sensor, en enkelt hydraulisk ventil er nok! GF 13003 T høyvenderen er en perfekt maskin for å vende store områder, raskt og enkelt.GF 13003 T på jobb

Enkel vendetappsmanøvre

HLC-systemet (Headland Lift Control) for å løfte rotorene gjør livet ditt enklere. Betjen ganske enkelt den hydrauliske ventilen for samtidig å løfte rotorene fra bakken på mindre enn 5 sekunder når du for eksempel snur deg rundt i enden av tomten eller i en spiss del av tomten. Den store klaringen til rotorene forhindrer opphopning av fôr når du manøvrerer over klippestrengene. Den store klaringen unngår å snu fôret en gang til og bevarer dermed fôrkvaliteten. Til slutt, takket være HLC-systemet, passerer du de mest begrensende hindringene uten å risikere å skade de arbeidende delene av sprederiven.

På grunn av HLC-systemet kan manøvrer på vendeteg enkelt gjøres

Veldig enkel innstilling i arbeids- eller transportstilling

Manøvrer utføres raskt for å spare tid mellom plottene. Pålitelighet og enkelhet er oppfylt: ingen sensorer eller kontrollboks. En enkelt DA-ventil er nok og styrer alle faser og funksjoner på sprederiven.

Rask og enkel innstilling i transportstilling med GF 13003 T høyvenderen

Jorda skrapes ikke og fôrkvaliteten bevares

GF 13003 T høyvenderen følger ujevnheter i underlaget som sine motstykker med smal bredde. Denne utmerkede bakkefølgingen er muliggjort av det eksklusive GSC-systemet (Ground Save Control). Dette systemet er preget av et nytt konsept som gjør det mulig å ha en veldig liten avstand mellom hjulene på rammen og rotorene. For brukeren er det forsikringen om å ha utmerket bakkefølging, selv på det mest ujevnt terreng. Noen eksepsjonelle funksjoner:

  • Ved arbeid hviler vekten av rammen på de brede transporthjulene.
  • Rotorene med liten diameter sørger for effektiv dreiing og rask tørking av fôret.
  • Du trenger ikke å investere i og justere et ekstra styrehjul
Rotorene på GF 13003 T høyvenderen følger bakkekonturene perfekt takket være GSC-systemet

Til slutt gir en skjøt mellom hver rotor kombinert med den sterkt reduserte avstanden mellom rotorhjulet og tindene forbedret beskyttelse av plantedekselet, begrenser innføring av urenheter i fôret samt tindutmatting.

ModellSprederive Kuhn GF 13003 T
Arbeidsbredde DIN1,3 m
Total bredde i arbeidsstilling13,4 m
Antall rotorer12
Transportbredde2,99 m
Dekk på alle rotorer16 x 6,50 – 8
Teoretisk trekkraftbehov59 / 80 kW/hk
Ca. vekt 2800 kg

Andre kunder har også sett på:

Sprederive Pöttinger HIT 4-rotor
Sprederive

Sprederive Pöttinger HIT 4-rotor

Pöttinger HIT sprederive har mange rotorer med liten diameter.

Sprederive_Pöttinger_HIT_6-rotor (3)Sprederive_Pöttinger_HIT_6-rotor (3)
Sprederive

Sprederive Pöttinger HIT 6-rotor

Pöttinger sprederive har i en årrekke vært en av de ledende innen redskaper for grovfôrberging. HIT sprederive er intet unntak og er laget med ett mål for øyet; best mulig fôrkvalitet. Legger man til god kapasitet får man optimale redskaper.

Sprederive_pöttinger_8-rotor (3)Sprederive_pöttinger_8-rotor (3)
Sprederive

Sprederive Pöttinger HIT 8-rotor

Sprederive fra Pöttinger har i en årrekke vært en av de ledende innen redskaper for grovfôrberging. HIT Sprederive er intet unntak og er laget med ett mål for øyet; best mulig fôrkvalitet. Legger man til god kapasitet får man optimale redskaper.

Sprederive Pöttinger HIT V 11100
Sprederive

Sprederive Pöttinger HIT V 11100

Pöttinger HIT V 11100 er en ny topp modell av de 3-punktmonterte sprederivene fra Pöttinger. Sprederiven har 11 meter arbeidsbredde og består av 10 rotorer.

Sprederive_traktor_Pöttinger_HIT_6Sprederive_traktor_Pöttinger_HIT_6
Sprederive

Sprederive Pöttinger HIT entreprenør

Pöttinger's sprederive har i en årrekke vært en av de ledende innen redskaper for grovfôrberging. HIT sprederive er intet unntak og er laget med ett mål for øyet; best mulig fôrkvalitet. Legger man til god kapasitet får man optimale redskaper.

Sprederive til traktor på åkerenSprederive til traktor på åkeren
Sprederive

Sprederive Kuhn GF 102 Serie

Disse sprederivene er tilgjengelige i fire arbeidsbredder (4,22 m til 6,40 m), og er ideelle for mindre skalaoperasjoner - enkle og effektive.