Firkantpakker Kuhn SW

Rask og pålitelig pakking

KUHN SW 14 serien er en ballepakker som pakker store firkantballer 2×3 eller 3×3 (80×60-90 cm), opp til 180 cm lange og rundballer opp til Ø150 cm. KUHN roterer ballene jevnt for nøyaktig folieoverlapping og jevn og tett pakking. Velg mellom manuell eller elektronisk styring, etter hva som er aktuelt. Forstrekkerne, folieknivene, pakkebordet og lavprofilrammen gjør KUHN prakkerne enkle, brukervennlige, raske og pålitelige. KUHN pakkemaskiner er konstruert for å pakke pålitelige, tette baller med optimal fôrkvalitet gjennom hele lagringsperioden.

KUHN SW 1114 er en 3-punktsmontert, hurtigkoblet modell som er ideell for “wrap and stack” operasjoner på jordet eller på lagringsplassen. Pakking på lagringsplassen betyr mindre risiko for folieskader og kan gjøres av en person. Pakkingen kan betjenes fra en laster mens en elektrisk motor eller en annen traktor sørger for olje- og strømforsyningen til en standard RF-fjernkontroll.

KUHN SW 1614 er en slept, selvlastende ballepakker som passer perfekt der man trenger høy kapasitet og effektivitet. Automatisk parallell lasterarm med standard rundballeutstyr gjør det enkelt å laste og pakke baller uansett vær. Den unike, lave konstruksjonen med stor sporvidde gjør at en ball kan transporteres på rammen mens en annen pakkes.

Rask og pålitelig pakking

KUHN SW 14-serie pakkemaskin kan pakke inn store firkantede baller eller rundballer og er dermed meget allsidig. Maskinene kan leveres som trepunktsmonterte eller slepte modeller som styres manuelt eller elektronisk alt etter hva man foretrekker.

Firkantet pakkebord

Det store, firkantede pakkebordet har to stålvalser med ribbeprofil. Det skaper en stor og stabil krybbe med godt grep om ballen så den roterer jevnt og pakkes tett med god overlapping uansett størrelse.  To store støtteruller sørger for ekstra stabilitet og styring. Rundballer kan også pakkes på dette pakkebordet.

Patentert, konisk forstrekker

Standard forstrekkere holder en 750 mm rull. De er laget av aluminium for å unngå at det avsettes belegg fra filmen. Aluminiumrullen er konisk i begge ender for å holde folien i full bredde og unngå at den rives. Aluminiumrullenes spesielle profil holder luft og vann unna folien. Forstrekkernes plassering gjør det enkelt å bytte folieruller. Standard forstrekking på 70% oppnås ved hjelp av et vedlikeholdsfritt, stillegående gir. Det kan også leveres et gir for 60% forstrekking som kan brukes ved vanskelige pakkeforhold.

Hydraulisk foliegriper og kniv

Når ønsket antall folielag er påført, holdes folien fast og kuttes. Med hydraulisk griper og foliekniv kan tidspunktet for avskjæring justeres uavhengig av ballens helling. Det gir en kortest mulig folieende. Den har lang slaglengde for å passe til ulike ballelengder, og sikrer et fast grep og et rent kutt av folien under forskjellige værforhold.

Andre kunder har også sett på:

Rundballepakker RW 1200 Kuhn
Rundballepakker

Rundballepakker RW 1200 Kuhn

Laste, flytte og pakke, i farta

Rundballepakke fra KuhnRundballepakke fra Kuhn
Rundballepakker

Rundballepakker Kuhn RW 10

Rask og pålitelig pakking

rundballepakker_traktor_rundballer_kuhn_rw1810 (19)rundballepakker_traktor_rundballer_kuhn_rw1810 (19)
Rundballepakker

Rundballepakker Kuhn RW 1810

Enestående hastighet og kapasitet