Rundballepakker RW 1200 Kuhn

Laste, flytte og pakke, i farta

KUHN RW 1200 selvlastende rundballepakker kan laste, transportere og pakke baller med en vekt opp til 1200 kg. 3-punkts monterte maskiner er laget slik at vekten kommer tett opp til traktoren. Det gjør ekvipasjen stabil og effektiv både under pakking og transport.

RW 1200 har en hydraulisk drevet foliekutter som kutter folien og holder den stram og klar til neste ball. Folierullene kan byttes enkelt mens man står på bakken.

Velg mellom manuell styring (M) eller elektronisk styring (C).

Laste, flytte og pakke, i farta

KUHN RW 1200 selvlastende pakker kan laste, transportere og pakke ballen under kjøring. Vekten ligger nær til traktoren og gir maksimal stabilitet og ideell vektfordeling under pakning og transport.

Rask og pålitelig pakking

Konisk forstrekker

Standard forstrekkerne som holder en 750 mm rull er laget av aluminium for å unngå at det avsettes belegg fra folien på dem. Begge endene på aluminiumsrullene er koniske for å holde folien i full bredde og unngå at den rives. Aluminiumrullenes spesielle profil holder luft og vann unna folien. Forstrekkernes plassering gjør det enkelt å bytte folieruller. Standard forstrekking på 70% oppnås ved hjelp av et vedlikeholdsfritt, – stillegående gir. Det kan også leveres et gir for 60% forstrekking som kan brukes ved vanskelige pakkeforhold.

Foliekniver

Så snart det er lagt på et riktig antall lag med folie holdes folien fast og kuttes. En hydraulisk griper holder og kutter folien automatisk.

Meget stabil og god vektfordeling

3-punkts monterte maskiner er laget slik at vekten kommer tett opp til traktoren. Det gjør ekvipasjen stabil og effektiv både under pakking og transport.

Andre kunder har også sett på:

Rundballepakke fra KuhnRundballepakke fra Kuhn
Rundballepakker

Rundballepakker Kuhn RW 10

Rask og pålitelig pakking

rundballepakker_traktor_rundballer_kuhn_rw1810 (19)rundballepakker_traktor_rundballer_kuhn_rw1810 (19)
Rundballepakker

Rundballepakker Kuhn RW 1810

Enestående hastighet og kapasitet

Firkantpakker_traktor_SW1614 (10)Firkantpakker_traktor_SW1614 (10)
Rundballepakker

Firkantpakker Kuhn SW

Rask og pålitelig pakking