Rundballepakker Kuhn RW 1810

Enestående hastighet og kapasitet

KUHN RW 1810 er en meget effektiv pakkemaskin, utstyrt med den nyeste teknologien. Et laserstyrt AUTOLOAD-system oppdager den nærliggende ballen og setter lastearmen i lastestilling. Det unike lastesystemet, med lastearmen integrert i pakkebordet, gjør at ballen kan rulle forsiktig, direkte inn på pakkebordet. De doble satellittarmene med forstrekkere pakker ballen meget raskt så snart den er lastet. Når riktig antall folielag er påført, klippes folien og holdes godt fast av foliekutteren som er av “sakse-typen”.

Som tilleggsutstyr kan RW 1810 leveres med 3D pakking. RW 1810 pakkemaskin passer enten bak en traktor eller rett bak en presse og betjenes via KUHN VT 30-terminalen med PROCESS VIEW brukergrensesnitt .

Enestående hastighet og kapasitet

Er det sannsynlig at man kan pakke 100 baller i timen med 6 lag folie? Ja, med en KUHN RW 1810 pakkemaskin er det mulig. Med 30% raskere syklus kan man hamle opp med de raskeste pakkerne i nabolaget.  Den kan også håndtere baller med diameter opp til 160 cm og vekt opp til 1400 kg.

Meget god, kostnadseffektiv og rask pakking

Roterende pakkebord for rundballer

KUHN rundballepakkere med roterende pakkebord har to drivruller og fire brede belter. Denne utformingen gir en dyp, stabil vugge for ballen når den ligger på bordet. I tillegg er det to store støtteruller som sørger for ekstra stabilitet og styring. De fire brede beltene gir maksimalt grep og jevn rotasjon på ballen. Jevn rotasjon er viktig for optimal overlapping mellom foliene så ballen blir tett og kan lagres uten å ta skade.

Satellittarmer og forstrekkere

De senterdrevne satellittarmene har en 750 mm folierull hver. De roterer rundt ballen og legger på ønsket antall folielag mens folien beskyttes av sikkerhetsarmene.

Standard forstrekkerne er laget av aluminium for å unngå at det avsettes belegg fra folien på dem. Aluminiumrullen er konisk i begge ender for å holde folien i full bredde og unngå at den rives. Aluminiumrullenes spesielle profil holder luft og vann unna folien. Forstrekkernes plassering gjør det enkelt å bytte folieruller. Standard forstrekking på 70% oppnås ved hjelp av et vedlikeholdsfritt, stillegående gir. Det kan også leveres et gir for 60% forstrekking som kan brukes ved vanskelige pakkeforhold.

Full fleksibilitet

Pakkemaskinen har høyhastighets dobbeltsatellitt med en boost-funksjon for å øke hastigheten opp til 40 o/min når man kjører fremover i 5 km/t eller mer. Resultatet er en kapasitet på opptil 100 baller per time ved pakking i 6 lag folie.

INTELLIWRAP gir bedre styring av pakkeprosessen. Kontrollerer folieoverlappingen og den nødvendige mengden folielag (4, 5, 6, 7, 8, 9 …) kontinuerlig for å passe til avlingsforhold og lagringsperiode. Systemet sørger for at folien utnyttes maksimalt, samtidig som den legges jevnt og tett på ballen så resultatet blir førsteklasses surfôr.

Foliekniver

Så snart det er lagt på et riktig antall lag med folie, holdes den fast og kuttes. Den velkjente kutteren av “sakse-typen” både holder og kutter folien. Den er utformet slik at folien fanges opp i full bredde. Folien holdes med en klemme, strekkes til en solid streng og kuttes av før ballen tippes ned på bakken. Klemmen fortsetter å holde folien stram til neste ball.

3D pakking

Nøkkelen til den innovative 3D-pakkeprosessen fra KUHN er evnen til å fordele den totale foliemengden jevnere og mer effektivt over hele ballens overflate. Ved å pakke den sylindriske overflaten av ballen først, presses mer luft ut og balleformen opprettholdes, selv etter lang lagring. De utsatte hjørnene på ballen er bedre beskyttet sammenlignet med konvensjonelt innpakkede baller. Folien er pakket veldig tett rundt ballen. Det gir mindre sjanse for skader under transport og lagring.

RW 1810 kommer som standard med automatisk stopp ved slutten av folierullen eller hvis folien rives av, og halvert hastighet ved slutten av folien eller hvis en folierull går i stykker.

Andre kunder har også sett på:

Rundballepakker RW 1200 Kuhn
Rundballepakker

Rundballepakker RW 1200 Kuhn

Laste, flytte og pakke, i farta

Rundballepakke fra KuhnRundballepakke fra Kuhn
Rundballepakker

Rundballepakker Kuhn RW 10

Rask og pålitelig pakking

Firkantpakker_traktor_SW1614 (10)Firkantpakker_traktor_SW1614 (10)
Rundballepakker

Firkantpakker Kuhn SW

Rask og pålitelig pakking