Rundballepakker Kuhn RW 10

Rask og pålitelig pakking

Pakk rundballer raskt og pålitelig med KUHN RW 10-serie rundballepakkere. KUHN-pakkemaskiner roterer ballene jevnt for nøyaktig folieoverlapping og jevn og tett pakking. Takket være den lave konstruksjonen losses de ferdig pakkede ballene forsiktig. Velg mellom to forskjellige styresystemer, manuell eller elektronisk, etter hva som er aktuelt. Våre banebrytende e-Twin-modeller påfører to folielag samtidig for å pakke baller på halve tiden av tradisjonelle modeller. Forstrekkerne, folieknivene, pakkebordet og lavprofilrammen gjør KUHN prakkerne enkle, brukervennlige, raske og pålitelige. KUHN pakkemaskiner er konstruert for å pakke pålitelige, tette baller med optimal fôrkvalitet gjennom hele lagringsperioden.

KUHN RW 1110 er en 3-punktsmontert, hurtigkoblet modell som er ideell for “wrap and stack” operasjoner på jordet eller på lagringsplassen. Pakking på lagringsplassen betyr mindre risiko for folieskader og kan gjøres av en person. KUHN RW 1410 og 1610 er slepte, selvlastende, allsidige pakkemaskiner. RW 1410 kan laste baller opp til 5‘ i diameter og 2200 pund, mens den profesjonelle RW 1610 kan laste de tyngste ballene opp til 2645 pund.

Rask og pålitelig pakking

Fôrutgiftene teller Ta vare på fôrkvaliteten med KUHN-pakkemaskiner. Det lønner seg og vises på bunnlinjen. Kuhn pakkemaskiner leveres som trepunktsmonterte og slepte modeller som kan håndtere rundballer med vekt på opptil 2200 pund og størrelse 4’×5’.

Rask og pålitelig pakking

Rundt pakkebord

KUHN rundballballepakkere har to ruller og fire belter med stor avstand. Denne utformingen gir en dyp, stabil vugge for ballen når den ligger på rullebordet. I tillegg er det to store støtteruller som sørger for ekstra stabilitet og styring. De fire brede beltene gir jevn rotasjon og maksimal friksjon mot ballen. Jevn rotasjon er viktig for optimal overlapping mellom foliene så ballen blir tett og kan lagres uten å ta skade.

Patentert, konisk forstrekker

Standard forstrekkere har en 750 mm valse. De er laget av aluminium for å unngå at det avsettes belegg fra folien. Aluminiumrullen er konisk i begge ender for å holde folien i full bredde og unngå at den rives. Aluminiumrullenes spesielle profil holder luft og vann unna folien. Forstrekkernes plassering gjør det enkelt å bytte folieruller. Standard forstrekking på 70% oppnås ved hjelp av et vedlikeholdsfritt, stillegående gir. Det kan også leveres et gir for 60% forstrekking som kan brukes ved vanskelige pakkeforhold.

e-Twin teknologi

Foruten en standard enkeltstrekking, introduserer KUHN den helt nye RW 10-serien med patentert* e-Twin-system for utmerket, kostnadseffektiv, rask pakking. Den innovative e-Twin teknologien pakker 50% raskere og sparer foliekostnader ved hjelp av en unik, kombinert patentert forstrekker. De koniske forstrekker-rullene er plassert slik at de to 750 mm folieremsene med 2/3 overlapping limes sammen i et dobbelt lag før de går ut fra forstrekkeren. På noen pakkere kan det leveres automatisk foliekontroll. Systemet oppdager en eventuell tom folierull eller avrevet folie og justerer rotasjonene på pakkebordet for å dekke ballen med den nødvendige mengde folielag.

Unike fordeler med e -Twin:

  • 50% kortere pakketid
  • Sparer ytterligere folie gjennom bedre forstrekking.
  • Tettere pakking gir tettere folie og dermed også bedre fôrkvalitet.

– Ekstrem rivemotstand under alle forhold
– Tilgjengelig på manuell og elektronisk modell med styrespak

Foliekniver

Når ønsket antall folielag er påført, holdes folien fast og kuttes. En fjærbelastet eller hydraulisk griper holder og kutter folien automatisk. Med den hydrauliske griperen og foliekniven på RW 1410 og RW 1610, kan tidspunktet for avskjæring justeres uavhengig av ballens helling og det gir en kortest mulig folieende. Den har lang slaglengde for å passe til ulike ballelengder, og sikrer et fast grep og et rent kutt av folien under forskjellige værforhold.

Andre kunder har også sett på:

Rundballepakker RW 1200 Kuhn
Rundballepakker

Rundballepakker RW 1200 Kuhn

Laste, flytte og pakke, i farta

rundballepakker_traktor_rundballer_kuhn_rw1810 (19)rundballepakker_traktor_rundballer_kuhn_rw1810 (19)
Rundballepakker

Rundballepakker Kuhn RW 1810

Enestående hastighet og kapasitet

Firkantpakker_traktor_SW1614 (10)Firkantpakker_traktor_SW1614 (10)
Rundballepakker

Firkantpakker Kuhn SW

Rask og pålitelig pakking