Ålø lanserer nytt produkt

Ålø lanserer et nytt program med store volumskuffer for flis, snø, korn etc. Disse skuffene tar 350-440 liter mer volum kontra HV skuffene (modell avgjør)

Akershus Traktor 30 år

Lørdag 16. juni er det nøyaktig 30 år siden Akershus Traktor åpnet dørene for første gang. Vi har slått av en prat med en av de som har vært med helt fra starten, Thor Østengen.

Ny økonomitresker for norske forhold

SR 2045 baserer seg på teknologi fra de større Comia-treskerne fra Sampo Rosenlew. Den nye økonomimodellen har fått splitter nytt design og har en 150 hk AGCO Power motor og 3700 liter korntank som standard.

Nye åpningstider - Jessheim

Nå blir det langåpent på torsdager fram til kl.18.00. Lørdager fram til April vil vi være stengt, men har åpnet lørdager fra April....

Tokvam lagervaresalg !

Gjør et kupp på Tokvam snøutstyr nå. Vi tømmer lageret og tilbyr nå forskjellig utstyr og tilbehør til gunstige priser.

Akershus Traktor skal starte å selge Komatsu og Bomag.

Akershus Traktor har signert avtale med Hesselberg Maskin og blir forhandler av Komatsu kompaktmaskiner. Vi skal selge minigraver opp til og med 5,5 tonn og hjullastere opp til 10 tonn. Avtalen gjelder også salg av Bomag vibroplater som importeres av Hesselberg samt øvrig tilleggsutstyr.

Kjære kunde

Våre Claas kunder skal være trygge på at vi i uoverskuelig fremtid vil ivareta dere som vi gjør i dag. Vi vil ha tilgang på Claas deler i lang tid, kompetansen og utstyret har vi, dermed vil vi kunne utføre service som i dag. Vi vil også være ansvarlig for den garantien du har på ditt produkt i dag, så lenge den gjelder.

Lantmännen Maskin avvikler sitt importselskap i Norge

Det er nå gjort kjent at Lantmännen Maskin senest september 2016 avvikler sitt importselskap i Norge. Det er viktig å poengtere at Akershus Traktor (AT) fortsatt vil bestå, og at Lantmännen konsernet viderefører sitt eierskap. Selskapet går inn i Eik-kjeden som selvstendig forhandler, noe som innebærer en betydelig forsterkning for Eik Maskin.

Valtra slipper en helt ny N serie.

Den 4-sylindrede N-serien kommer nå med flere av de høyt verdsatte egenskapene fra sin storebror; den 6-sylindrede T-serien som kom med sin 4. generasjon for et år siden.